43258
Książka
W koszyku
Coraz więcej osób wykazuje nietolerancję na gluten, co wymaga stosowania diety, której podstawową zasadą jest eliminacja produktów zawierających białko glutenowe zawarte m.in w zbożach, takich jak pszenica, żyto, orkisz czy jęczmień. Dieta bezglutenowa łączy się zatem z pewnymi ograniczeniami i zmianą nawyków żywieniowych, nie musi jednak oznaczać rezygnacji ze smacznych i apetycznych posiłków, które przypadną do gustu całej rodzinie. Książka ta zawiera przepisy na łatwe do przyrządzenia, apetyczne dania - śniadania, obiady, kolacje i desery. Wszystkie przepisy zostały skonsultowane z dietetyczką. (okł.)
Status dostępności:
Wypożyczalnia Gogolin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.563 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej